Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerobi Mi Ktoś Fajnie Tom Fotke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przerobi mi ktoś fajnie tom fotkę chodzi oto żeby zrobić jakieś fajne tło i dodać napis Filip Pałasz.

post-285094-0-85227300-1293366190_thumb.jpg

Opublikowano

[Jedak wyślę mu to na PW, nie będę tutaj pokazywał czyjegoś zdjęcia.

Nie da się usunąć swojego posta, proszę,aby to zrobił moderator.

Sry.]

@Down

Nie wiesz jaki jestem.:).

Opublikowano

Wy wszyscy jesteś cie mocni ale za monitorem. a przed solówkom każdy z was by uciekał . same dzieci .

Opublikowano

przechwalać każdy się zawsze może , ale jak widać w niektórych rzeczach jesteś do bani

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Drżyjcie przedszkolaki, nike4677 nadchodzi. Koleś, Ty jesteś sensownie jebnięty.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja bym mógł coś popróbować, ale jak zależy ci na specjalistach, a nie na dzieciach to idź do FanArt tam są takie różne prace graficzne i pełno speców od grafiki ;)

Opublikowano

Widać że nieogarnięty emocjonalnie nastolatek z zaburzeniami socjologiczno - pozycjonalnymi.

Masz jakies kompleksy?

Kiedyś ktoś ci "obije ""pacjate"" " i sam zobaczysz. <_<

63989389769756300986.png

Opublikowano

myslalem ze padne xD jak przeczytalem all posty ^^ dobry humor na caly dzien szkoly ;)

20101025067.jpg

Mistrzu jak Cie to w jakikolwiek sposób obraża napisz na pw to usune ;)

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Opublikowano

Po pierwsze to forum to Mpc(Multi Player Cheats) może rozumiesz to że trzeba jakiś cheatów żeby tą fotkę przerobić na jakąś ładną^^

Po 2 poddział forum ma opis "Inne użyteczne informacje na temat tworzenia cheatów." więc idź na forum o grafice^^

Po 3 zdjęcie tej jakości można przerobić na jeden wielki czarny piksel^^

Opublikowano

20101025067png.jpg

W prawdzie nie znam się na tym ale myślę , że nie wyszło tak źle .

Ligo przepraszam , że skorzystałem z twojego pomysłu .

nike4677 Jeżeli Tobie się podoba to mogę podać Ci numer mojego rachunku i wpłacisz dowolną kwotę (co łaska) Wykupiłem konto premium w paint.

27797459b303c92c3cb8243.jpg
Opublikowano

Zobaczcie jaki kozak z nie go jest :P hehehe a ktoś do nie go odpysknoł to mordę zamknoł hehehehe ale fotki to nie złe są tak się uśmiałem że szok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...